Gipskatt.

Igår stod jag och orerade, raljerade och andra svåra ord från en scen. Plötsligt sprang det in män med lustiga kläder och tvingade ner mig på rygg. Väl intagen detta läge så täcktes min näsa av en gips och jag var tvungen att andas genom munnen i tre – fyra minuter. De tog sedan bort den stelnade avgjutningen och jag fick ställa mig upp igen och återuppta min domptering av publiken.

Allt jag kunde tänka när jag låg ner var att det här var fan på tiden.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s