Antiaxlimax.

Du som är ny läsare på bloggen kanske är intresserad av att veta att jag i grund och botten är en ganska stor optimist. Och med min nuvarande fysiska form är det ingen underdrift.

Till detta ska läggas att Guns N’ Roses är ganska viktiga för mig. Jag har väntat länge på Chinese Democracy (fast inte lika länge som kineserna). Nu ska den enligt ryktet vara helt färdig.

image435

När jag läste artikeln så kom jag på det. Antingen så är den fortfarande inte färdig och då bryr jag mig inte längre eller så är den färdig men den kommer att vara skit. Om Chinese Democracy blir en bra platta ska jag äta upp min Campbells hummersoppa. Det kanske inte låter som ett djärvt uttalande vid första läsningen men då får man ha i åtanke att den gick ut år 2006. Den kan vara ganska funky. Vem avgör en så subjektiv sak som om skivan är bra då? Jag tror att ni vet svaret.  Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

 1. ragtime

  Har inget att säga men tyckte synd om dig för att ingen hade kommenterat ditt inlägg om dina gamla idoler. Hoppas att du har kvar Paradise city singeln.Kan man tänka sig att folk skulle sluta prata om Guns fast detta tyder ju på motsatsen. Hm

  Gilla

 2. Hult

  Jag minns när du hade lånat min Lies-LP med pattar på konvolutet. Jag minns också att du stal klistermärket som satt på plattan och satte på din egen Gunsplatta. Det var ungefär då som jag slutade gilla dig Snaskefar…

  Gilla

 3. Hult

  ”Så lång tid har runnit under broarna där livet flyter fram”, som Lasse Kronér sjunger på sin succéplatta från 2002. Du är således förlåten för detta lumpna tilltag, Snasque Daddy!

  Gilla

 4. Marie

  I heard…that an American soft drinks manufacturer (so one of the two) has offered all their consumers free soft drinks if the album is released before NY of 2008. They (or rather the insurance company that is underwriting the marketing stunt) look to lose around a billion Sek. If I was Axl, I would cut a deal with the insurance co to split the cash.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s