Ett kvitto på min kompetens.

Det här är sant. Det som stör mig mer än min oförmåga att förstå daglighandelns mekanismer är den ton expediten tog sig efter incidenten.

Hon pratade på om hur korkad jag är och Bakslag var inte sen att hänga på. Jag förstod genast att hon flirtade med honom, det fattade inte han eftersom han var övertygad om att jag och expediten var gamla vänner. Jag har aldrig träffat människan förut och då kanske ni kan få en uppfattning om hur närgånget provocerande hon var.

Jag blev till slut stött på riktigt och hotade med att aldrig handla där igen, det möttes av ett hånflin. "Åh nej, vår kedja står och faller med dina kaffe(r)pengar!".

Annons

  1. Marie

    As an expert in making a complete ass of myself I have learnt that the key is to just play along. Thinking I had pulled out a bill I handed the cashier an old receipt. ”Ummm, you can’t pay with that”…Just stare at her incomprehensively and say ”Why not??”. It’s better to be crazy than dim!

    Gilla

  2. Marie

    As an expert in making a complete ass of myself I have learnt that the key is to just play along. Thinking I had pulled out a bill I handed the cashier an old receipt. ”Ummm, you can’t pay with that”…Just stare at her incomprehensively and say ”Why not??”. It’s better to be crazy than dim!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s