Men tersen då? Inte det nä…

Jag är övertygad om att alla har någon talang för något utöver det vanliga. Vissa kan jonglera, rulla mynt över knogarna eller tala baklänges. Min dolda talang är mer fysisk. När jag är på väg att bli förkyld (vilket är ganska ofta) händer något med min röst och när jag då sjunger ansträngt (alltså stressar rösten) kan jag få till både prim och kvint samtidigt. Kännare som har hört mig säger att det är ett perfek intervall och blir väldigt imponerade.

Jag skiter i vilket, jag vill bara sjunga.

Annons

  1. JFK

    Lustigt att Marie säger det, jag tycker nämligen att tjejer blir snyggare när jag dricker så det ligger kanske något i det?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s