Öh… Kakrecept?

Jag fick höra en anekdot för ett par dagar sedan, den tillhör kategorin "Kul-om-man-vet-att-mottagaren-inte-tycker-så-egentligen-och-vi-skämtar-om-det-bara-för-att-lätta-på-trycket". Citatet ska enligt den som berättade det för mig vara äkta men jag kan inte hitta någon källa – tro mig, jag har försökt. Det får mig att tro att den är uppdiktad men jag blir road ändå.

Två män av olika trosbekännelser har tydligen samtalat med varandra. Den ena frågar den andre om det är sant att kvinnorna av hans tro är tillåtna i lokalerna för tillbedjan? Mannen som får frågan svarar ja. Frågeställaren skakar skeptiskt på huvudet och säger:
– Chockerande! De kan omöjligtvis ha något att samtala med Gud om!

Min gode vän Mia kommer att älska den.

Annons

  1. Mia

    Min gode vän Dag!

    Vilka förebilder! Som Churchill sa angående införandet av kvinnlig rösträtt "vi behöver inte fler okunniga väljare". Good times!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s