En filt, bensin och en motorsåg.

Ni ungdomar kanske har märkt att det har skett en ökning i antalet TV-program av typen Punk’d eller Scare Tactics. När jag var liten hette det Dolda Kameran och det var väldigt oskyldigt. I värsta fall så råkade en kassörska eller kypare ut för en besvärlig och konstig kund. Det går nu en variant på MTV som heter Room 401 och där luras deltagare till att tro att man i värsta fall har varit orsaken till en människas död.
 
Jag tror att jag hade passat utmärkt i ett sådant program. Jag tror (med den självklara hybris som följer av att bara stå vid sidan och titta på) att jag hade kept my cool. Och kanske skojat till det lite också. Om det hade varit så att en halvkass amatörskådis hade sagt till mig att vi precis hade kört över en kille så hade jag plockat fram mitt iskalla mördarface och sagt:
– Lyssna nu, jag tar befälet. Jag har varit med om sådan här skit förut och vi klarar oss bara ni gör EXAKT som jag säger. Du där! Du fixar en motorsåg. Jag tänker inte hamna i fängelse igen – det svär jag på. Den som golar mister livet.

Annons

  1. Stora bocken bruse

    Men vafan dagge. Jag trodde vi kom överens att hålla käft om det där. Det är ju bara 8 år sen…

    Gilla

  2. Snaskefar

    Big Z, jag har funderat över den men den gör sig inte så bra i skrift. Jag hittar inte heller någon bra ingång på ”Kom då! Jag kommer… I din morsa!”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s