Nosferatu.

Det kan vara skägget. Det kan vara entusiasmen. Jag vet inte. Det enda jag vet är att Jonas Wahlström inte åldras. Han ser likadan ut nu som han gjorde när han hade barnprogrammet om Skansenakvariet. Det är säkert 20 år sedan.

image446

Han är en konstant och jag tror att många av livets gåtor har sitt svar i hans gestalt. Dessutom är han rådgivare åt Kim Jong Il. Det är skumt.

Annons

 1. Sara

  Fan, du ar ju smart! Pa riktigt alltsa. Det fattade jag aldrig de ganger man sprang in i dig pa diverse tillstallningar i Lund (framfor allt pa Tengan) for typ 7 ar sen. Keep it up! Mkt bra blog!!

  Gilla

 2. Jessica - PCT

  hmm. du har nog rätt. mitt första minne av honom var i söndagsöppets ”hur gör djur” och han såg på pricken likadan ut.Lillbabs har också alltid sett likadan ut

  Gilla

 3. Snaskefar

  Sven: Du verkar vara riktigt tajt med muserna. Påminner om en bakfull Alf Henriksson.Sara: Tack, tror jag. Tengan är ju alltid på topp men det är tyvärr inte ett ställe där man tillåts göra djupare intryck på någon. Jag är glad över din nyvunna insikt och jag hoppas kunna motsvara förväntningarna.Jessica: Robert Welles är också en man som har sett likadan ut under alla år men jag tyckte att jag såg lite gråa hårstrån i någon trailer för några dagar sedan. Lill-Babs ser definitivt alltid likadan ut.

  Gilla

 4. Anders

  Jag föreställer mig att aporna satt prydligt och gulligt på grenen tills Hr.Akvarium vände sig mot fotografen. Jagtrorjagmåstespy-gesten kan möjligen tolkas somm att den äter något men apan till vänster….tja,jag slutar innan jag förfaller till plumpheter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s