Moi, Mich, Me, Mig, Mi.

Min självupptagenhet känns inte vid några gränser. Jag talte per telefon med David. Jag frågade om han skulle med på en fest. David svarar att han är i Halmstad över helgen. Mitt svar är:
– OK, då ses vi imorgon.

David blir konfunderad. Jag reagerar först en dag senare när jag pratar med hans flickvän som upprepar att David är i Halmstad.

Kanske är det ett utslag för att jag har placerat folk i fack eller gett dem en roll att spela. Jag förväntar mig att de alltid ska svara på ett visst sätt eller bete sig enligt ett givet mönster. Eller så är jag en Pavlovsk Snaskefar som har betingats till att reagera på ett visst sätt i alla mina telefonsamtal. Jag ringer, du ska bli hedrad och släppa allt för att njuta av strålglansen som mitt sällskap bär med sig. Så smular kakan.

Annons

  1. Mia

    dessutom, svårt att knacka kod efter vin. och om jag nu klickat ”kom ihåg mig” varför måste jag då tänka efter ang. mitt tilltalsnamn? trött

    Gilla

  2. Sven

    Jag skulle vilja rekommendera alla som läser din blogg Snaske att bära solglasögon samt proppa i sig en överdos antiskrattpiller oavsett hur kakan smular. Bara för att undvika framtida men.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s