Bekännelser.

Jag vill gärna veta. Dölj intet. Vilken är den märkligaste låten ni har i er mp3-spelare eller på er hårddisk?

image306

Min är Britney Spears – I’m not a girl, not yet a woman. Jag skyller på att jag skulle använda den i en musiktävling. Det var ett och ett halvt år sedan den tävlingen avgjordes.

Annons

 1. parknose

  Eeh, det är nog temat till Baywatch. Jag lyssnar på den ibland när jag är ute och springer och det börjar gå lite tungt. Framför mig ser jag The Hoff springandes på stranden i Santa Monica och jag drömmer mig bort…jodåsåatt

  Gilla

 2. Tanten

  Herregud, jag har så otroligt mycket sjuk musik på datorn, vet inte ens var jag ska börja. Den jag själv tycker är absolut obehagligast är Kung i baren med Magnus Uggla. Det är inte jag som laddat ner den och jag har många gånger övervägt att radera den. Annars är det väl en hel Dilbaskiva som är lite svår att snacka bort. Och Ulf Lundell. Även om just den låten är okej… Nu rodnar jag.

  Gilla

 3. Svb

  Antagligen något skit som heter knives in hens. Det låter som de spelat in inifrån magen på något. Aa och så kommer något konstigt pipljud lite då och då för att hotta upp det hela. Och det läskiga är att jag har ingen aning om hur den hamnat på min dator, men sjukt är det. Ta hand om dig. Heppåre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s