Omedelbar tillrättavisning.

Idag hade vi en Tolkienextravaganza, Jag skämtade i vanlig ordning om att det var hack i skivan under Minas Tirith-scenerna och att vi inte kunde se dem. Vidare sa jag jag hade förlagt den andra skivan till Sagan om konungens återkomst, alltså kunde vi bara se halva filmen. Jag skämtade naturligtvis.

När jag öppnade fodralet till den sista filmen var den andra skivan borta. Mitt sällskap var inte sena med att börja skämta med mig:
– Är det inte lite ironiskt att skivan är borta nu när du har…
– JA, DET ÄR VERKLIGEN JÄTTEIRONISKT! WOW! DU HAR LÄRT DIG ETT NYTT ORD!

Personlig mognad kommer väl med åren får jag hoppas.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s