”Det ska nog gå å göre folk av den också.”

Jag fick nyligen veta att scoutkåren i min hemby höll ett krismöte med de seniora ledarna när det stod klart för dem att mina föräldrar ämnade sätta mig i lära hos dem. Slutligen hade en av ledarna, förälder till en vän till mig, sagt att det nog skulle gå bra.

image279

Det är ju en gammal sanning att det antingen är prästens barn är lärarnas barn som alltid är värst. Min far var präst, min mor var lärare. Kanske var jag lite livlig men jag vägrar acceptera att jag skulle ha varit en så kallad skitunge. Det känns inte bra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s