Hur kunde du!?

En av Myspaces grundare, Tom Anderson, har uppenbarligen ljugit om sin ålder. Jag är bestört, just nu känns inget meningsfullt.

image271

Hur kunde du Tom? Hur kunde du svika ett förtroende på det här viset? Nära 6 miljarder människor har litat på att du var 27 år gammal när du startade Myspace, inte 32. Jag är djupt skakad, tankarna far åt alla håll och jag har svårt att hitta ord. De stockar sig i halsen och jag darrar med fingrarna när de far fram över tangentbordet.

Jag anklagar Tom Anderson, du har släckt en låga i mitt liv. Jag kommer aldrig att älska igen. Vad ska fansen säga? Hade det varit en hederlig våldtäkt, hustrumord, hundslagsmål, crack cocaine eller extrema politiska åskådningar så hade jag kunnat förstå, jag hade kunnat förlåta. Din falskhet smetar ut allt som finns på skärmen och det är tveksamt om jag någonsin kommer att lita på en annan människa igen. Jag anklagar Tom Anderson, du har förstört mig.

Annons

  1. Therese Troy

    Ja, du Snaskefar… jag hade inte kunnat uttryckt mig tydligare. Hur är det möjligt att nu gå vidare med sitt liv?

    Gilla

  2. Snaskefar

    Linda, jag hoppas att du har hört den här vitsen angående en tjej som vägrar att inse att hennes pojkvän aldrig kommer att ändra ”his cheating ways”:- You are like Cleopatra…- What!?- You’re the queen of the Nile.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s