Shakespeare och Pallin.

Det här har  ni sett va? John Cleese och Michael Palin har känt varandra väldigt länge. Det är två roliga typer. Cleese är snäppet roligare än Palin om man måste ta det till sin spets.

cleese_palin1

När The Globe skulle renoveras för ett par år sedan kunde privatpersoner stötta projektet genom att köpa in sig på plattor som omger ingången. Plattorna fick sedan en inskrift med donatorns namn. John Cleese ställde naturligtvis upp, ”klart grabben ska ha en oktagonisk teater (motsv.)”.  Inte nog med att han köpte en platta åt sig själv, han betalade grova pengar för att få en platta åt sin mycket gode vän Michael Palin. Cleese betalade ett överpris – fast på ett villkor. Namnet på plattan skulle vara Michael Pallin. Personerna som administrerade detta gick med på affären, eftersom de är engelsmän och därmed har begåvats med ett visst mått av humor. Detta är mycket roligt.

cleese_palin2

Så smular kakan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s