Normerande

Jag har länge ansett att Norm MacDonald är en av planetens roligaste människor. Jag minns en kortlivad TV-serie, kort och gott Norm, där han som före detta hockeyproffs skulle arbeta i socialtjänsten, det var mycket mörk humor. Mycket mörk, men framför allt vansinnigt roligt. Detta klipp visar varför jag tycker att han är så rolig, och om du tycker likadant så kan vi ta en öl ihop och vara som folk. Norm berättar en historia om en mal.

The cold took her down, as it did many of us.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s