Män som matar kvinnor.

Vem fan kan hålla reda på allt jag har lagt ut tidigare? Om det är en repris så får det vara så. Är detta färskt material så ska ni skatta er lyckliga. Detta är Ernst-Hugo med en ung Helena Bergström. Pjäsen heter VD (en romantisk komedi) och skrevs av Stig Larsson (NEJ, inte den. Den andre). Saxat från Wikipedia beskrivs pjäsen så här:

Pjäsen är utformad som en absurd samhällskritisk studie om maktrelationer och sexualitet och handlar om den unge arbetaren Hans och hans sambo Anna, vilka sent en kväll på veckoslutet plötsligt får oväntat besök av Sven, den verkställande direktören för det stora företag där Hans arbetar. De två har knappt ens träffats förut, men VD:n kände ”behov att prata med någon” och valde Hans.

Här är ett klipp, för den har filmatiserats.

Så smular kakan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s