Come crashing in.

Med tanke att jag var på lokal och betedde mig igår så är det kanske svårt att tro att jag nyligen har blivit publicerad som en auktoritet på tystnad. Men så smular faktiskt kakan. Om du klickar på den här länken och tar dig fram till sidorna 22-25 så kan du läsa the ramblings of a mad man om tystnad. Inläggets titel är en vinkning (det måste nog förklaras) till den sång jag refererar till i intervjun.

dag-oredsson

Tack, Kristina Strand Larsson, för att du lyckades skapa en någorlunda rödfärgad, mycket smal, tråd av allt det jag sa. Och tack för den fina bilden där jag ser mycket tyst ut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s