Olämpligheter.

Vi bildade oss igår. Med anledning av innehållet i bägarna framför oss på bordet så började vi tala om rattfylleri. Genast flög mobiltelefonerna fram, informationsinhämtningen påbörjades. Fascinerande fakta framsöktes. I USA får yrkeschaufförer i vissa delstater ha en högre berusningsgrad än ordinary citizens. Det verkar inte bra.

Vi lärde oss att man i delstaten Ohio har en lag som tvingar dömda rattfyllerister att skaffa särskilda registreringsskyltar till samtliga bilar i hushållet. Ett sorts skamstraff. Vi undrade vad som står på skyltarna. Nicklas hugger in, blixtsnabbt:

– Party wagon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s