Vid mina sinnens nästan fulla bruk.

Först och främst, jag laddade ner en WordPressapp till paddan så att jag skulle kunna blogga på tågresorna, meningen var att inläggen skulle komma tätare – HAHAHAHAHAHAHAHA!

Nu till något helt annat. Jag har idag lärt mig, eller egentligen fått utrett, att det finns fler än fem sinnen. Det stör mig eftersom det är just den sortens allmänbildning jag strävar efter. Nu talar jag inte om att kommunicera med döda eller att ha varsel, kroppen har långt fler sinnen än de fem som man vanligtvis lär sig.

Jag kan inte redogöra fullständigt för vilka de är, det kunde inte min upplysare heller men det är rimliga påståenden. Förutom syn, hörsel, smak, lukt och känsel så har vi även balans, uppfattning om värme och kyla, uppfattning om smärta, uppfattning om var kroppens delar befinner sig, uppfattning om acceleration, med mera.

Jag skulle vilja, som mitt bidrag till forskning, vilja tillägga ”Uppfattningen om att vi är på väg att göra bort oss”. Det är nog topp sex för mig. Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s