Obekväm djäkel.

Idag har jag stiftat bekantskap med Anthony Weiner. I den här videon är han irriterad över att republikanerna i den amerikanska kongressen röstade ner ett förslag om att ge utökad sjukvård till first responders i WTC-attacken.

Sorkins vrede anas men Weiners parodiska imitation av republikanerna förtar lite av åskdundret.

I ett annat klipp så sätter han talmannen på plats. Tror jag. Jag har ingen aning om vad som pågår i det här klippet. I slutet börjar talmannen att mumla och staka sig så tydligen är Weiner en jobbig fan att ha att göra med.

Annons

 1. Johan Folin

  Japp, talmannen fick det riktigt jobbigt i slutet. Men sket i reglerna ändå, verkar det som.
  Weiners klädsel är för övrigt riktigt clownaktig i första klippet. Stor slips som flyger omkring.

  Gilla

 2. Mia D Winther

  Det distrikt som Weiner representerar, the 9th district, är ovanligt till sin sort. Dels har de en betydligt mindre hispanic/asian/black demografi än närliggande distrikt, the 9th har mest judar, irländare och italienare som tjänar bra. Dels röstade bara 55% på Obama 08. Ändå blir radikala Weiner, som för övrigt gärna skojar om sitt namn, omvald år efter år. Och har John Stewart som kompis. Allt ter sig märkligt, men jag gillar honom.

  Gilla

 3. Marie

  Vet inte om du foljt senaste turena om Weiner’s sexting. Intressant taktik att ga ut och ta pa sig skulden for allt och havda att det finns mer aen det som pressen hittills hittat – snacka om att ta luften ur nyhetsballongen. Vad helst de hittar fran och med nu kan Weiners enda kommentar vara ”ja, men jag sa ju det!”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s