Komma till skott (krystat, men försök själv då om du är så djävla bra).

Ett tag riskerade rubriken att bli längre än inlägget, därför skrev jag den här inledningen för att dryga ut brödtexten – ett knep jag lärde mig när jag skrev min D-uppsats. Folk gillar långa texter, det andas seriositet vilket händelsevis rimmar på universitet men inte högskola. Nog om detta.

Legislation mandates safety Course before purchasing Firearms

Pistol.

Min nya grej är hursomhelst att i fortsättningen, ställd inför frågorna ”Har du hunnit kika på/Har du fixat/Hur går det med [valfritt projekt]?” svara:

– Pistolen? Nä, han ville ha 9000 kronor så… Mittåt! Det var ju inte du som var inkopplad på det! Sanningen är faktiskt den att jag inte har hunnit kika på det ännu, det har varit lite körigt som du kanske har hört…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s