Dingo.

Har ni hört anekdoten om när Ringo Starr kommer rusande in i Abbey Roadstudion och meddelar att han äntligen har hittat melodin till en hitlåt? Han börjar humma den tänkta låten för John och Paul som nickar och säger att det är en bra melodi, det är säkert därför som The Rolling Stones hade använt den till Street Fighting Man.

Det är lätt att skratta åt Ringo, även om historien inte är sann. Men jag gör det inte. I början av veckan fick jag en briljant idé som jag delgav vår chefsutvecklare på min arbetsplats. Lyckligtvis tillhör han den lågmälda sorten. Därför sved det inte lika mycket som det borde ha gjort när han sa:

– Ja… Som du kanske minns så handlade vårt möte i fredags om att jag presenterade den här modellen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s