Menar du att jag är en sköldpadda?

Jag har (av anledningar som snart kommer att avslöjas) genomgått en del färdighets- och personlighetstester. En tvångstanke jag har under dessa tester är att lägga till egna rutor eller svar och ange att frågeställningen är felaktig. Kanske bara svara i färger.

Färdighetstesterna är inga problem, personlighetstesterna är lite knepigare. Jag misstänker nämligen att alla sådana tester är Voight-Kampfftester och att det ska visa sig att jag egentligen är en replikant. Vem vet hur jag skulle reagera vid en sådan upptäckt?På samma tema kan det nämnas att jag ibland på krogen ljuger om att jag har genomgått en traineeutbildning på Weyland-Yutani. Det är inte alla som reagerar och det gör inget, det roliga är de som blir imponerade och har hört att det ska vara en ”stenhård tjänst”. ”Visst…” svarar jag, ”Ibland fick vi inte äta på flera veckor, så mycket jobbade vi”.

Annons

  1. Raniz

    Att säga att man genomgått träning hos Weyland-Yutani är helt klockrent, jag kanske till och med får för mig att stjäla den från dig nån gång…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s