Gissning.

Det är min gissning, och endast en gissning, att det bland de amerikanska presidenterna har funnits någon lustigkurre som på ett morgonmöte har sagt ”Eh.. Det där med monarki… Har vi övergett det permanent? För jag tänkte… Asch, glöm det”. Jag gissar vidare på att det inte är någon av de uppenbara skämtarna Reagan, Clinton eller W som har gjort det. Mer troligt är att det var någon av torrbollarna. Nu börjar det glida från gissning till faktum. Visste ni att Gerald Ford ville återinföra monarkin i USA?

På tal om att skoja till det, det kanske är allmänt känt att Reagan hade lite tid över inför ett tal. Han kände att det var lämpligt att skoja om lagstiftning, Sovjet och bombande. Så här lät det:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s