Aftontoilette, typ.

Gårdagen och större delen av denna dag tillbringades (observera, ej spenderades) med goda vänner på Näset. Vi var bjudna till en fantastisk och intim stund hemma hos ett nygift par. Energidepån var generös och jag har laddat upp för resten av hösten.

Eftersom jag skrev ”gårdagen och större delen av denna dag” så innebar det naturligtvis en övernattning. Jag delade rum med Christian, kanske av gammal vana eftersom det egentligen fanns tillräckligt med gästrum, vi hade inte behövt kampera ihop. Det har dock fallit sig så ett par gånger och om sanningen ska fram så känner jag mig trygg när jag sover med Christian. Jag hoppas att föregående mening uppnår sitt syfte som är att freaka den extremt heterosexuelle Christian.

När det var dags att dra sig tillbaka så vecklade jag ut min sovsäck. Christian hade redan smugit sig ner i sina marinblåa sängkläder, täckta av diskreta kronor. Han såg min sovsäck och om jag minns rätt föll hans ord så här:

– Dag! Sovsäck!? En vuxen karl har inte i en sovsäck att göra om det inte handlar om krig eller att uppvakta unga damer.

Jag skämdes. Nästa gång ska jag ta med det som populärt kallas för egna lakan. Mina säckdagar är över. Så smular kakan.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s