Well, fuck you.

Det sägs att plagiering är den högsta formen av smicker men jag känner mig inte särskilt smickrad. Personen bakom bloggen http://fuckallyouall.blogg.se/ har tagit formuleringar och uppslag rakt av från denna blogg. Jag påpekade detta i en kommentar och det ska bli kul att se om jag får något vettigt svar.

Jag publicerar det här också för ert höga nöjes skull.

Hej.

Några av ämnesvalen i dina inlägg påminner starkt om saker som jag har skrivit om tidigare, Det verkar som om att du efter inlägget den 24 april helt och hållet har tappat ambitionen att skapa eget. Då citerar du till och med rakt av ur min bloggheader, det är för övrigt jag som har lagt in den definitionen på Luxikon.

 Åsa-Nasse, Flash Fiction, nordiska djur på djurparker, Mona Sahlin och Usama Bin Laden.

Ditt inlägg om lammfärsspetten är helt och hållet baserat på mitt inlägg om salladsdressingen på Italia. DMX-grejen tog jag upp för ett par månader sedan. Hitlers julmiddag kan jag inte ta cred för men du börjar kanske se mönstret? Tips från coachen påminner starkt om mitt tips om att köpa med sig vatten till Gotland. Lika som bär-grejen orkar jag inte beröra.

Även formuleringar har rippats rakt av.
”Med ett intellekt som mitt är det inte konstigt att det ibland blir fel, det är mycket som är på gång samtidigt”

”Min lott i livet tycks vara att ständigt vara omgiven av tålamodsprövare”

”Vänta! Jag har ytterligare några pärlor att kasta”

”Kanske innbär det förlusten av en kär gammal vän, men det kanske är en förutsättning för att ge plats åt nya”

”Det är ungefär som att säga att Hitler inte alls ville invadera Polen”

”Ledsen om jag gjorde större intryck på dig än du gjorde på mig”

Rubriker av typen numrerade insikter har jag också sysslat med sedan 2007.

Fortsätt inte, jag upprepar, fortsätt inte verksamheten.

Annons

 1. Louise

  Fult.

  Det extra fula i kråksången är väl att en person som döper sin blogg till fuckyouall antagligen har just den inställningen till det mesta vilket i sin tur indikerar att det rör sig om en rätt misslyckad person som gör i stort sett vad som helst för ett par sekunders uppmärksamhet.

  Gilla

 2. Snaskefar

  Nu är bloggen nerstängd. Kanske beror det på att jag satt och kommenterade inlägg efter inlägg med länkningar till mina ursprungstexter. Jag gissar att jag inte kommer att få någon förklaring (eller ursäkt) av Tollesson.

  Hur hittade jag detta undrar ni? Jag googlade mig själv, det gör jag ofta och jag står för det (på internet).

  Gilla

 3. Point taken

  Bäste Snaskefar,

  Jag ber tusen gånger om ursäkt för mina intrång i ditt material och har gjort precis vad du bad om, avbrutit verksamheten. Jag ber dig vara den större mannen och acceptera min ursäkt genom att radera texten om min numera nedlagda blogg.
  Igen, mina uppriktiga ursäkter!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s