Frack up.

Jag åt lunch med vännen Mia. Hon är på tillfälligt besök i Lund för att arbeta med doktorspromotionen, vanligtvis befinner hon sig i New York. Det kan vara viktigt att veta med hänsyn till framtida inlägg (med reservation för att det kanske inte alls är viktigt att veta detta).

Vi talade snabbt och mycket, om bland annat fiender och Beatles. George Martin ska bli hedersdoktor i Malmö. Det är lite knepigt men det är egentligen i Lund. Ni fattar. Samtalet gled över på min frack, jag har nämligen en sådan. Fracken är lika viktig att äga i Lund som det är viktigt för en manlig WASP i Alabama att äga en luva. Man behöver inte sympatisera med allt vad fracken står för men om man är utan så står man utanför.

Sieg Heil Baby! (Observera att det är ett citat från TV-serien Oz, inte hets mot folkgrupp).

Jag har hursomhelst precis kemtvättat fracken. Det var nödvändigt. Jag förklarade för Mia att de var tvungna att köra den två gånger. Den väste fortfarande efter första bombningen. Då fnittrade Mia. Stärkt av detta fortsatte jag:

– Om fracken hade varit ett djur så hade de tagit den ifrån mig.

Nu skrattade både jag och Mia. Övriga lunchgäster – not so much. Med detta sagt, det är roligt att du är tillbaka Mia. Mer fnitter.

Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s