Titanic, The Beach och den Vitruvianske mannen.

Med ett intellekt som mitt är det konstigt men inte onaturligt att det ibland blir fel. Det är många processer igång och ibland prioriteras lösning framför innehåll. Så blev det idag när jag skulle bevisa att jag var med i matchen (sportreferens).

Det exakta sammanhanget minns jag inte längre men det var ett samtal under lunchen. Jag tyckte att jag hade en uppenbar referens som borde delges de andra. Därför sa jag:

– Det är som i fallet med många av Leonardo DiCaprios uppfinningar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s