Andrew Snask Webber

Jag kan inte för mitt liv komma ihåg varför men under en bakfull transport i London bestämdes det att vi skulle producera Jason Bourne – The Musical! Vi (och med vi menar jag Snaskefar) skrev en hook på melodin So Long, Farewell (som vi förstod så lånar man friskt av varandra) som går så här:

I am a spy – I don’t remember why.

Därefter stod det stilla ett bra tag innan vi kom på fortsättningen baserad på The Trolley:

Stab, stab, stab with the knifey. Kill, kill, kill with the spoons. Hide, hide, hide in the garden, from the CIA and their goons.

Jag kan garantera att det verkligen var allt och jag är mycket tacksam om ni fortsätter verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s