SMS till varandra.

0760547849 är numret till ett mobilabbonemang. Ingen svarar när jag ringer och eftersom det inte finns någon information på Hitta eller Eniro så antar jag att det är ett kontantkort inblandat. Skitsamma, det kom ett sms kl. 18.35 från X. Jag slumrade då så jag svarade inte, det kom ett till och eftersom jag fortfarande var i dvala så förblev det obesvarat. Sen svarade jag efter ett tredje sms. Det borde jag inte ha gjort.

X 18.35 Jag få inte upp bilden

X 19.31 Nu gick de o öppna

X 20.23 Stände du av mobilen?

Jag 20.24 Hallå! Dag Oredsson här, vilka bilder rör det sig om?

X 20.25 Nu fatta jag inte va du mena (Detta kan sägas vara det genomgående temat i sms-utväxlingen, Snaskefars anm.)

Jag 20.26 Vem är ni och vilka bilder gäller det?

X 20.28 E du Marbus el?

Jag 20.29 Nej, Dag Oredsson. Som sagt.

X 20.29 Vadå ven e ni? Jag la inte skickat nåra bilder. Lena

Jag 20.32 Jag fick ett sms från det här numret kl. 18.35 som sa att du inte får upp bilderna. Jag har inte en aning om vad det gäller. Måste ha blivit något fel. Hej då.

X 20.34 Sitt fan inte gör dig dum

(Här ska det nämnas att jag efter detta meddelande  försökte ringa upp, ganska så konflikthungrig. Ingen svarade. Snaskefars anm.)

Jag 20.42 Jag försöker men jag är mycket förvirrad. Du skickar sms till mig om bilder, om min telefon är avstängd och jag har inte en aning vad det handlar om. Du behöver inte bli otrevlig utan bara acceptera att det har blivit fel.

X 20.44 Du ringde ju på fiket o gav num . Du har ju skickat en bild ju

Jag 20.48 Tyvärr, detta är ett företagsnummer och jag har inte den blekaste aning om vad du talar om.

X 20.48 Gör du dig dum el e du dum på riktigt

Jag 20.51 Just nu försöker jag bara se hur länge du orkar driva det här. Jag förklarar att jag inte känner dig, att du skickar till fel nummer och så lägger du tid på att tjata om det!? Mmm… Det är jag som är dum

Annons

 1. Larre

  Detta måste bara vara ett prank, kanske inte ett roligt sådant men om det stör Snaskefar så är i alla fall jag nöjd 😀
  Hoppas verkligen på en spännande fortsättning.

  Gilla

 2. Eric

  Hahaha. Jag ser framför mig ett par ”men åhh” och några ”det var då fan”.
  Tycker du ska skicka en bild till Lena efter allt hon gått igenom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s