Baby, it’s cold outside.

Det är verkligen kallt nu och jag gillar’t inte. Jag ogillar kyla som man inte kan se. Ge mig snö, frost och is. Jag tar hellre ytterligare 10, 20 minusgrader till än en enda sekundmeter till av skånsk duggblåst.

Men märkligt nog är jag mer förtjust i hösten än i våren, vilket helt och hållet beror på min melankoliska natur. Jag påminns om att jag har haft en ljus tid bakom mig. Det var samma sak när jag var yngre, till exempel var jag lyckligare på lägeravslutningar än vid ankomst. Lyckligare inte nödvändigtvis samma sak som gladare.

Så ser jag saken, hellre nedstämd över att något bra eller fint är över än bara nedstämd. Bättre att spänna sin båge, bryt upp, bryt upp, Carpe Diem etc. Tiddelipom.

Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s