Återvinning.

Jag har faktiskt inte en aning om vilken spridning Boyahed.com har. Listan över Sveriges 69 mest osexiga människor har då och då uppmärksammats i rikstäckande media men det verkar som om personerna bakom Boyahed tar sitt kall mer eller mindre på allvar (eller nja…) i olika mått under olika perioder. Det har inte producerats någon ny lista på länge, det innebär inte på något sätt att det saknas osexiga människor. Jag tittar åt ditt håll, Gina Tricot-modellen.

En sak står sig evigt dock och det är detta inlägg om snö och skåninger som skapades 2005. Jag tittar på det minst en gång per snöperiod och blir lika road varje gång. Kanske är det enkelt men ändå, skåningar – HA!

Den som vill titta lite närmre på sinnet hos de som underhåller/underhöll Boyahed.com så går det bra att läsa deras blogg, den finns här. Passande nog så ligger artikeln om skåningarna och snön som utvald artikel även på bloggen. Det är alltså inte bara jag som anser att den kan återvinnas.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s