Kvalitetsmärkning.

Mymlan, Sofia Mirjamsdotter, är Ms. Sociala medier. Hon är by far den person jag känner till som är mest insatt eller åtminstone mest tongivande i debatten om den nya tidens kommunikation. När hon inte är upptagen med att bli klappad på huvudet av Jan Guillou så är hon på resande fot och lär Sverige om twitter, facebook, bloggande, jaiku och allt annat som min mor inte vill förstå och jag låtsas att jag förstår.

Mymlan skriver, det låter fortfarande för puttefnuttigt med ”bloggar”, om de sociala mediernas revolution på bloggen Same Same But Different. Den som inte tar det här på allvar, den som tror att blogg är lika med mode eller dagbok bör läsa programförklaringen som jag länkade till i föregående mening. Låt oss säga så här, hade jag varit tillräckligt smart för att lösa länkningarna (fjärde gången jag nämner detta) här på bloggen så hade Mymlan hamnat högt upp.

Alla gillar Snaskefar.

Mymlan har också ett ovanligt gott omdöme. för att inte säga god fattningsförmåga och en väl utvecklad perception kring vad som är viktigt på interweben. Hon har tipsat om min blogg på Bloggvärldsbloggen, vilket är en av de största bloggarna i landet som i korthet tar upp just skrivandet, debatten och uppföljningar i svenska bloggar genom Aftonbladets bloggportal. Jag är omåttligt stolt över detta, mycket stolt. Särskilt eftersom jag inte har tyckt att det har varit så roligt att skriva på sistone, twitter har tagit överhanden men detta känns som en nytändning. Det var i och för sig ett tag sedan Mymlan skrev det här men jag lyckades missa inlägget när det publicerades. Jag upptäckte det vid min sedvanliga eftermiddagsgoogling av mig själv.

Så smular etc.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s