Consequences and repercussions.

Den underbara Elvira bakom Not on my shift (jag vet, jag ska ta tag i det där med blogglänkar snart) har nominerat mig till Triss stora bloggstafett. Det går ut på att man beskriver vad man skulle göra om man vann 100000 kronor i månaden i 25 år. Jag vet inte om det är en tävling som är sanktionerad av Svenska Spel men här är vi. Jag har ställt upp. Jag ska beskriva vad som hade hänt om jag hade vunnit 100000 kronor i månaden i 25 år.

lil flip pic via getty images & ny mag

Jag hade haft 195000 kronor i månaden att förfoga över, förutsatt att jag inte börjar tjäna ännu mer. Bow Selecta! Pimps up, Ho’s down!

Jag passar jointen till höger som brukligt är och nominerar Elina, Elina, Elina.

Annons

En kommentar

  1. elina elina elina

    åh! sent omsider njuter jag nu av den stora äran att ha blivit staffettad. mina närmsta väl bemedlade 25 år är nu författade samtidigt som jag ger all kärlek till dina kärnfulla och härligt omodesta rader 🙂 stort lycka till..!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s