Ett möte.

Jag åt lunch i det fria idag. Jag har sett det göras av ungdomar och utslagna och tänkte ”Varför inte?”. Jag köpte en sådan där kebabrulle man hör så mycket om och den var riktigt god. Efter färdigäten rulle och en ihjälslagen geting så reste jag mig för att återvända till byrån.

En yngling satt några bänkar längre bort. Jag passerade honom, en lärobok låg uppslagen över hans ben. Våra ögon möttes. Jag spände mina i det par som tillhörde honom och väste ganska strängt: ”Studera flitigt!”. Jag ville tillägga att han alltid skulle använda skydd men han glodde lika strängt tillbaka så jag avbröt mig. Jag känner på mig att detta är en försmak av vad som komma skall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s