Saker som händer mig VII.

Igår skulle jag ägna mig åt materielvård. Jag bestämde mig för att skinnskorna skulle få sig en omgång med skokräm, borste, fett och trasa. När jag plockade fram påsen med verktygen så luktade den väldigt funky. Förklaringen var en rabarberstjälk som hade legat och möglat i påsen.

Det är uppenbart att någon har sett min fina skopåse och tänkt "Den som fick lägga rabarber i den påsen!". Prepositionen kanske inte stämmer riktigt men ni fattar. Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s