Para dig hotell och Ystad.

Denna sommar verkar vara den sommar som jag skulle ha fått mitt mediala genomslag. Jag har dock avstyrt alla sådana expeditioner.

Tro det eller ej go’ vänner, jag blev kontaktad av en vän som ville att jag skulle söka till Paradise Hotel. Hon kände produktionsledaren och hade blivit omnämnd att ge denne några uppslag.  Självklart kom mitt namn upp. Jag blev tillfrågad och efter en tidsdräkt som var längre än vad jag är stolt över så tackade jag nej, Jag påstod att det skulle skada mitt varumärke. Sedan såg jag ett avsnitt av Paradise Hotel och de verkar ju ha ganska roligt. Men nej, tusenfaldigt nej.

Ett par dagar senare blev jag via facebook kontaktad angående ett statistjobb i inspelningarna av BBC:s version av Wallander. Det enda jag skulle behöva göra var att se utländsk ut och det kan jag faktiskt, om jag koncentrerar mig, fixa till om jag får lite tid på mig. Jag tackade nej till detta också, det var för kort om tid och om jag fattade saken rätt så skulle man stå still och se etnisk ut från kl. 15.00 till 03.00 följande natt. Så lång tid har jag aldrig kunnat koncentrera mig på något. Via folk på plats har jag fått höra att Kenneth Branagh var pigg på att gå förbi och göra tummen upp till statisterna, nu i efterhand framstår det som en deal sweetener – men, men.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s