Dope, man!

Magnus Hedman var det alltså som påträffades med 55 tabletter Stanozolol i bilen. Hedman är kanske mest känd som före detta landslagsmålvakt i fotboll och som man till diverse glamflickor såsom Magdalena Graaf och Linda Bentzing (eller Bengtzing om man vill vara noga).

Hedman själv hävdar att det inte finns någon anledning för honom att dopa sig. Det är oklart hur men Hedmans urinprov visade på spår av Stanozolol, en drog som förresten låter som något Astrid Lindgren skulle kunna ha hittat på.

Nåväl, i Radiosporten förklarade Hedman varför hans urinprov var positivt. Efter hans intervju sätter man på en låt, "Jag ljuger så bra" med ovannämnda Bentzing (eller Bengtzing om man vill vara noga). Humor.

Annons

 1. starke Arvid

  Jag hoppas att artisten Linda Bengtzing inte tar illa upp över att hennes nästan-namne gjort en cover av hennes låt samt uppenbarligen kurtiserat med hennes ex.

  Möjligen var det den kvinnliga bokstavsförvirring som knuffade ut Hedman över kanten, det är dock ej bekräftat.

  Gilla

 2. starke Arvid

  Rätt skall vara rätt. Eller för att citera slut-mailet ur min mailväxling med Staffan Heimersson 2004: "Då slår vi fast: Du har rätt – jag har fel. Förbannade besser-wisser".

  Jag avstod efter lång fundering att påpeka att "besserwisser" under inga omständigheter skrivs med bindestreck.

  Gilla

 3. Hult

  En f d kollega till mig arbetade en gång i tiden som producent för just Radiosporten, som ju de senaste 25 åren idogt behållt Belinda Carlisle på A-listan. Hon hävdade bestämt att hon i sömnen kunde peka ut programmet tack vare musikvalet. Hela charaden höll tills hon triumferande höjde fingret i luften och tvärsäkert utbrast "RADIOSPORTEN!" – till tonerna av Göteborg Gay Radio.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s