Hästsnuva.

Midsommaren 1997 firades på Öland. Vi campade. Jag överdoserade på koffeintabletter och satt vaken hela natten till söndagen och tyckte synd om mig själv. Jag kunde dock trösta mig med minnet från midsommaraftonen av det absolut roligaste jag någonsin har sett i snorväg.

En bekant, eller åtminstone en tjej som umgicks i pereferin av festsällskapet, slog följe med oss när vi skulle gå till Strand hotell. På vägen in såg hon två ridande poliser och blev till sig. Hon ville klappa och frågade poliserna om det gick för sig. De sa att det gick bra. Hon strök den ena hästen över mulen och skulle sen krama den andra. Hon hade på sig en vit skjorta och massvis av parfym. Häst nummer två reagerade genom att nysa. Vet ni hur mycket snor ett hästhuvud kan innehålla? Tjejen blev helt täckt i grönt slime och började gråta. Jag grät också, fast av skratt naturligtvis.

Annons

  1. ragtime

    Detta har jag inget minne av men det kan ju bero på alkohol eller var jag inte med alls? Mest nyfiken är jag på vem det var.

    Gilla

  2. Snaskefar

    Jag tänkte först skriva något om backklippan JK och hans natt i fyllecell i Borgholm. Det är ju också en hästhistoria som kan kopplas till midsommarafton men den berättelsen är ju mer tragisk än rolig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s