Du känner inte mig!

Jag har tidigare skrivit om möjligheten att ta heder och ära av prettokompisar genom att kolla på deras 25 mest spelade låtar på iTunes. Jag tror inte att iTunes används lika flitigt längre, snarare är det väl så att man spotifajar sina låtar och där har jag ännu inte upptäckt någon liknande funktion.

Däremot så har Google och Youtube ställt till det lite för mig. Nu har Google med sin nya flikfunktion skapat en tjänst där man kan se de sidor man besöker flitigast samt den flik man stängde senast. Har man inte ren mjölk i cyberpåsen kan man alltså råka ut för pinsamheter. Själv är jag undantagen dylika bryderier.

Youtube fuckar mest med mig. Där föreslås, med ledning av det man kollar mest på, klipp som kan vara intressanta för besökaren. För mig brukar det vara lite blandad kompott. Ibland är det musikvideos från 1980-talets hiphopscen, ibland är det katter som fastnar med huvudet i en burk en kombination med Led Zeppelinvideos. Den gång jag skämdes mest var när det visades en blandning av SS-marschsånger och hemmaoperationer av liktornar och talgcystor. Då kände jag mig ofrisk.

Annons

 1. Christian

  För att inte tala om pinsamheten att den autogenererade reklamen till det här inlägget är just nu Xyloproct – för dig med ändtarmsproblem.

  På något olustigt sätt tröstas man i reklamen av att man inte är ensam.

  Gilla

 2. Teaflax

  Vem fan använder iTuns, det i särklass minst flexibla och egenskapsfattiga MP3-spelarprogram som finns på marknaden – utom för att synka sin iPhone/iPod? Och vem som bryr sig om musik har inte ett last.fm-konto (som funkar alldeles utmärkt med Spotify)?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s