Berit, varför inte skriva en rad?

Kul, men tänk på att jag bor här.

  1. Christian Resebo

    Ibland lyssnar jag på 92,8 när inte de andra kanalerna har täckning mellan Lund och Malmö på morgnarna. Det blir en slags prövning i självbehärskning, ungefär som Ring P1. Jag njuter av självplågeriet, men brukar ändå inte klara mer än en-två minuter, liksom i det här klippet.

    Gilla

  2. Christian

    @snaskefar: Jo, tyvärr. Med lite youtube-rutin antog jag att det fanns något snaskigt i slutet av klippet och kapade i mitten. Jag sov lite sämre inatt än vanligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s