Cybersjuka.

Läsare med god smak rör sig hemtamt mellan min blogg och Peter Englunds. Det är ingen hemlighet att vi ingår i samma kotteri av betydande kulturpersonligheter. Länkar gör vi generöst oss emellan.

Det finns dock en baksida, jag gör ingen hemlighet av att jag är glad för att Englund länkar till mig. Det skänker mig en sorts trovärdighet, bara om det så är i pajasrollen. Det som däremot är ansträngande är när det dyker upp bloggar i samma anda i hans länklista. Jag blir svartsjuk, jag blir orolig – tänk om dessa är bättre, tänk om min blogg ryker nästa gång han vill vårstäda lite bland ettorna och nollorna.

Fånigt, tänker ni. Det är bara en blogg. Det är bara på låtsas. Nej, det är det inte. Jag är tacksam för varje erkännande, varje uppmärksammande. Det skänker mig ro att det jag tvingar på er – vars kvalitet jag ofta ifrågasätter- underlättas av att andra bloggare som SAOM, Jenny Maria, Peter, Marie, Tanten, Bakslag, Magnus, Nils, Andreas med flera också visar på det. "Där är han, läs honom". Tack.

Annons

 1. Marie

  Jag har en link till Dr Englund bara foer att jag har en obotbar crush i honom. Den boerjade under foersta laesningen av Poltava och har bara vaext! Han aer som Brad Pitt i Marieland.

  Gilla

 2. Sven

  Du är en hemlig rebell med sofistikerad humor Snaske. En cool avslappnad karaktär som jag känner mig bekväm med.

  Gilla

 3. Anonym

  Får kanske revidera min bloggrulle. Vill inte orsaka hjärtesorg på detta viset. En idé är att aldrig gå över ett visst antal länkningar, så varenda gång en ny länk kommer till bloggrullen… åker en gammal ut. Bloggdarwinism. Fast – då kunde ju effekten bli ÄNNU värre. Behöver fundera på detta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s