Slut citat.

En kund dabbade sig lite, var lite sent ute. Kunden skickade ett e-postmeddelande med en ursäkt. Jag känner kunden väl. Jag svarade med en enda rad: "Vi ska talas vid efter maten, du och jag".

Kunden skickar tillbaka ett "Eh?". Jag får svara med ett längre meddelande där jag förklar boken och filmen Ondskan, hur Johan Rabaeus levererar sina repliker och varför jag tyckte att det var passande att skriva detta. Här sitter vi, 30 minuter senare och jag känner hur professionalismen strålar kring min person.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s