Förlåt Kenneby.

Magnus Kenneby är en av de svenskar som har bäst smak, han har följt denna blogg från dess första stapplande steg. De glada tillropen har varit många och han är själva sinnesbilden av en engagerad läsare.

I februari mailade han mig en otroligt rolig artikel från Accentures interntidning och bad mig att uppmärksamma den. Jag la den i den digitala att-göra-högen och glömde faktiskt gradvis bort den – fram till dess att jag såg den här bloggen.

Ja, ni gissar rätt. Någon annan hann före. Det straffar sig på flera sätt, bland annat att jag går miste om uppmärksamhet (vilket den trogne läsaren vet att jag starkt ogillar).

Så förlåt Kenneby, förlåt för min slöhet.

Annons

En kommentar

  1. MK

    Allt är förlåtet, det viktigaste är att artikeln är ute till allmän beskådan. Stackars författare som förmodligen ville väl men, som vi vet, vägen till helvetet är kantad av goda föresatser.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s