Say it isn’t so…

Jag hörde en ganska otrolig sak som jag verkligen hoppas är en vandringssägen. Ryktet säger att cirka en eller två bilförare varje år får för sig att slå av motorn när de rullar ner för Hallandsåsen. Det de glömmer bort är att rattlåset går i när de följer E6:ans svängningar med följd att de kör av vägen.

Den som har känningar inom Vägverket eller Räddningstjänsten i trakterna kring Båstad får gärna kontrollera detta och i bästa fall dementera det hela. Det vore ett stort bakslag för min tilltro till medmänniskan och medtrafikanten om detta är sant.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s