De håller på fortfarande!?

Summer Slam, British Bulldog, Jake The Snake, Mr.Perfect, Wrestlemania, "Million Dollar Man" Ted DiBiase, Ric Flair, Monday Night Raw, Tag Team Championships, Razor Ramon, Royal Rumble.

Dealen var enligt följande. Ulrik kände en kille vars pappa hade TV1000. Varje vecka gick Ulrik med en videokassett till den här killen som spelade in wrestlingen. Jag dök upp hos Ulrik på söndagseftermiddagarna och sedan satt vi och engagerade oss i skådespelet. Naturligtvis fattade vi att det var fejk men det kan ju vara underhållande ändå, ungefär som Parlamentet vill vara.

Det om är märkligt är att de håller på fortfarande. De är ju Mickey Rourke allihop. Nedan kan man till exempel se Shawn Michaels predika om förhållandet mellan honom, ljuset och The Undertaker, mörkret. Publiken består av sådana som inte röstade på Obama, det blir lite konstigt när de skanderar "Yes, we can!" cirka 3 minuter och 20 sekunder in i klippet. Se gärna hela videon för lite nostalgi eller för att reta upp er på den dålig smaken. Min barndom buar där.

Om ni tycker att det är lite ovärdigt så ber jag er att stå ut fram till 08.30 då det lyfter och blir en fin hyllning till de fria konsterna.

På tal om British Bulldog, han hade faktiskt ett tag Ozzy Osbourne som manager och han hette egentligen Davy Boy Smith. Inte som en hyllning till Boy George utan därför att hans föräldrar fyllde i ett par formulär fel när han föddes. Följden blev att han fick heta Boy. Han dog 2002 till följd av ett förstorat hjärta, en inte helt ovanlig åkomma bland fribrottare överlag. Det måste vara något med vattnet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s