Grävande journalistik.

Guldspaden delas ut av Grävande Journalister till "de journalister –  verksamma i svenska medier – som genom engagerad och kunnig journalistik avslöjat eller skildrat väsentliga förhållanden som allmänheten förut inte kände till. Undersökningen skall vara ett originalarbete, självständigt genomfört". Så står att läsa på Grävande Journalisters hemsida, där bilden också är hämtad.

Jag bryr mig inte om vad någon tycker, jag tycker att det är kul att Uppdrag granskning vann guldspaden för reportaget om kisthanteringen och gravarna. Alldeles för uppenbart opassande för ironi men kul är det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s