Insikt XV.

Jag kommer aldrig att förstå vad insertknappen på tangentbordet har för funktion.

 1. Mattsson

  insert – tangent för växling mellan infogningsläge och överskrivningsläge i ordbehandling. Finns på tangentbord för Windows och andra operativsystem men fyller sällan någon funktion eftersom infogningsläge numera är det normala. Överskrivningsläge används nästan aldrig i moderna program. Om man av misstag har aktiverat överskrivningsläge kan man återgå till infogningsläge genom att trycka på insert-tangenten, som ibland är märkt INS.

  gotta love internet-kunskap…

  Gilla

 2. Snaskefar

  Jodå, jag har märkt vad den gör men jag kan inte för mitt liv komma på vad det ska vara bra för. Förutom att irritera den som tittar mer på tangentbordet än på skärmen när man skriver och sedan upptäcker att hela stycken har försvunnit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s