Oh, Love Him Then… IN HELL!

I veckan såg jag ett avsnitt av Jimmy Kimmel Live! som bandades i närheten av årets Oscarsgala.  En av gästerna var Mel Gibson. Mannen har minst sagt PR-problem. Jag tror att han inte riktigt har hämtat sig från sitt fyllepladder och det dröjer nog länge innan han bjuds tillbaka till finrummen (nej, Kimmels program är inte ett finrum).

Kimmel och Gibson pratade lite om Oscarshysterin, lite om Ledger och Britney Spears och sedan berördes Gibsons rattfylla med två meningar. Det är nog allt som hans PR-agent har gått med på. Till slut förklaras Gibsons gentlemannaskägg, det ingår i Gibsons nya projekt.

We’re gonna need a bigger bucket kommer som alla känner till från filmen Jaws. Fast där är det boat, inte bucket. Så det kanske inte stämmer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s