Nättradionalister.

Hemsidorna förändras och vi med dem. Sydsvenskan har lanserat sin nya hemsida, somliga är nöjda och andra är det inte.

Har vi varit med så länge nu att det finns traditionsbärare och bakåtsträvare när det gäller nätet? Jag blev själv lite punschupprörd när DN gjorde om sin hemsida sensommaren 2007 men jag har mognat betydligt sen dess.

Jag tycker själv att just Sydsvenskan gjorde rätt i att strukturera sin sida bättre. På Andreas Ekströms blogg lämnade jag en kommentar som gick ut på att den förra sidan var som ett stort, överbelamrat skrivbord man var van vid, man visste exakt var alla papper och gem var men det var lite pinsamt när man fick besök.

Har ni några tankar? Jag hoppas det eftersom jag själv inte har någon slutpoäng.

Annons

 1. Hazard

  Punchupprörd? Ett ord för Luxikon kanske? Har du förresten sett att Peter Englund länkar till Luxikon på sin blogg? Stort.

  Gilla

 2. Anonym

  Det är stort! Jag vill gärna tro att det var jag som fick honom att få upp ögonen för den fantastiska sidan. Bra jobb med Banjo förresten, skitbra namn. Jag ska göra något större här angående projektet har jag tänkt.

  Jag vet exakt vad punschupprörd är men jag vet inte om jag orkar förklara det. Förstår du vad som menas? Stora mustascher som tvinnas upprört, pipa som slås i bordet och går sönder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s