Hutvetande.

Det här klippet kanske är uttjatat vid det här laget men jag har tagit det till mitt hjärta. Varje gång jag förfasar mig över ungdomen och knappt tror att världen har en framtid så vänder jag mig till den här unge mannen och hans sällan skådade hutvetande.

Visst kan man störa sig lite på reporterns präktighet men jag har sällan sett sådan briljant uppkäftighet.

Because they’re famous.

Annons

  1. Christian Resebo

    Men är det bara jag som störs ihjäl av studioreporterns tjatande som vore hon fyrtio år äldre än hon ser ut att vara. "Ta av dig glasögonen och säg förlåt." Var hon där, eller? Hur är hon drabbad? Och slutet att han ska titta på sig själv är ju bara för mycket. Han håller sig otroligt lugn för att bli trakaserad på det sättet.

    Gilla

  2. Snaskefar

    Christian, hennes präktighet är enorm. Det kan inte förnekas. Det är väl så att det är två negativa storheter som möts. åtminstone en fjärdedel av humorn går ju ut på att hon tar på sig att föra allas talan. Men jag vet inte om han är lugn, mer för korkad för att fatta vad som har hänt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s